Publicat en Junta i comissions, L'AMPA, Notícies

JUNTA CURS 2012-2013

El passat dia 14 de gener de 2013 es va constituir la junta de l’Ampa per al curs 2012-2013.

Els membres de l’actual junta són:

 • Adelaida Sosa (Presidenta)
 • Mercè Ribas (Vice-presidenta)
 • Montse Fornells (Secretària)
 • Marcel Sallent (Tresorer)
 • Ramon Cunill (Vocal)
 • Merche Barba (Vocal)
 • Gemma Rodríguez (Vocal)
 • Claudio De Rossi (Vocal)
 • Aona Negrousier (Vocal)
 • Sandra Astigarraga (Vocal)
 • Carme Mola (Vocal)
 • Anna Lecha (Vocal)
 • Rosa Beltran (Vocal)

En aquestes primeres reunions que hem dut a terme ens hem proposat organitzar-nos en diferents comissions d’una manera oberta a la resta de pares i mares de l’ Institut, ja sigui de forma puntual o més continuada.

Volem que la participació i col·laboració sigui l’eix bàsic de suport al Centre, per això un dels objectius serà treballar per crear diferents vies de comunicació i vincles entre la nostra comunitat educativa. Creiem en la força que dona la implicació i participació de tothom, i en especial dels nostres joves, en aquestes projectes comuns. Volem anar creant xarxa.

El nostre propòsit és continuar donant suport tant als projectes ja endegats a l’ Institut com als nous que es vagin generant, així com participar de les festes que s’organitzin dins del propi Centre i al nostre municipi.

Volem treballar també per buscar mitjans que puguin sustentar activitats educatives fora del Centre.

Les comissions que s’han acordat per arribar a aquests objectius, en aquests moments són les següents:

Activitats i esdeveniments: propostes d’activitats pròpies de l’AMPA i col·laboracions amb les activitats impulsades des de l’ Institut.

Iniciatives / Promoció (“marketing”): propostes d’activitats per promocionar l’AMPA en els diferents àmbits d’actuació. Cerca de beneficis per als socis.

Informació / Comunicació: iniciatives per fer arribar al màxim nombre de persones el que ha fet, fa i farà l’AMPA, com per exemple, la creació d’un Facebook.

Participació Projecte Educatiu:estar al dia i fer propostes pròpies en relació al sistema i desenvolupament pedagògic del centre.

Nous Projectes: com una biblioteca (estudiarem crear un espai multidisciplinari per a ús d’alumnes, professors i pares).

Estem, però, en temps difícils…. El context actual de crisi, de retallades, de disminució de subvencions i la reducció de socis (hem passat de 128 el curs passat a 57 aquest curs) ha reduït de manera notable els ingressos de l’AMPA. Això implicarà que no podrem invertir econòmicament de la mateixa manera que en aquests dos últims cursos.

Cal tenir en compte també que, més enllà que treballem perquè que els nostres socis puguin tenir beneficis a nivell particular, els projectes comuns en que l’ AMPA inverteix beneficien a tot l’alumnat de l’ Institut.

Però no només econòmicament millorarem les condicions del nostre Centre, sinó també amb el nostre esforç, la nostra creativitat i la implicació per part de tots.

Caldrà que a la falta de diners hi posem les nostres mans, el nostre temps, la nostra imaginació. Seran vitals cada un dels granets que cadascú pugui aportar per poder trobar solucions creatives a les necessitats que se’ns vagin presentant. Més que mai, ens tocarà implicar-nos. Més que mai, ens tocarà estar units famílies, professors i alumnat. Més que mai, haurem de donar un cop de mà perquè el nostre Institut i els nostres joves puguin tenir el millor.

Tothom és benvingut, et necessitem!

Més informació:  L’AMPA DE L’INSTITUT ES RENOVA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s