Publicat en Formació famílies, Notícies, Pantalles

RECURSOS SOBRE PANTALLES

Us fem arribar uns quants recursos interessants

logotipo_principalCentre Internet Segura, depen del Safer Internet Programme de la Comissió Europea,  poden ajudar a resoldre els possibles conflictes o problemes que us sorgeixin mentre els  fills usen Internet, ja sigui des del vostre ordinador com des d’un mòbil smartphone o tauleta. E lseu objectiu és aconseguir que els menors usin les tecnologies de la forma més satisfactòria possible, oferint-los des d’una Línia d’Ajuda directa (HELPLINE), professional i gratuïta, fins a recomanacions sobre l’ús segur de les diferents eines, passant per la possibilitat de participar amb companys del seu centre en les seves activitats.

header_r2_c1

Una web molt interessant i pràctica: PantallasAmigas és una iniciativa que té como a missió la promoció de l’ us segur i saludable de les novas tecnologías i el foment de la ciudadania digital responsable a la infància i l’adolescència.

LOGO_APDCAT

Web de l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT). A l’APDCAT vetllen per garantir, en l’àmbit de les competències de la Generalitat, el dret a la protecció de dades personals i d’accés a la informació que hi està vinculada. Informem sobre els drets respecte a la protecció de dades personal i d’accés ala informació vinculda, com s’exerceixen i què s’ha de fer en chttp://www.apd.cat/ca/index.phpas que no es respectin. També assessoren sobre les obligacions que preveu la legislació i controlem que les entitats la compleixin adequadament.  Trobareu la informació més significativa en matèria de privacitat i protecció de dades a Catalunya. Difusió, per garantir que els joves aprofitin els avantatges de les noves tecnologies, però coneixent els seus drets i els riscos que comporta la complexitat d’aquest nou entorn.

logo

El portal de la salut per les famílies de l’Hospital de Sant Joan de Déu us ofereix diferents consells respecte l’us de les tecnologies.

cabecera_ensenyament

L’espai web del Departament d’Ensenyament ofereix jocs, vídeos i manuals adreçats a infants i adolescents per tractar els temes relacionats amb la seguretat a Internet, la protecció de les dades personals i consells per a un bon ús de la tecnologia.

CONSULTES I DENÚNCIES:

– INTERNET SEGURA: internetsegura@cesicat.cat

– PROTECIÓ DE DADES: 902 011 710 (de 9 a 14 h, de dilluns a divendres)
Per correu electrònic: consultes.apdcat@gencat.cat

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s