Publicat en Activitats, Notícies

14 DE JUNY CERCAVILA SOMESCOLA.CAT: T’ HI APUNTES?

L’equip directiu i l’Ampa de l’Institut us convida a participar el proper dissabte 14 de juny a les 6 de la tarda a Barcelona d’una gran concentració a favor de l’escola catalana, organitzada per la plataforma Somescola.cat.

Aquesta concentració tindrà forma de cercavila on tota la comunitat educativa(escoles, mestres, alumnes, ampes, etc.) i també de grups de cultura popular (capgrossos, grallers, trabucaires, diables, etc.) hi seran presents. Es desenvoluparà amb un caire festiu. Per això us convidem a participar de l’acte cívic i popular de protesta i reivindicació del nostre model educatiu, en bé del català i dels continguts culturals històrics de la nostra terra.

Per facilitar el desplaçament, l’organització Omnium Cultural proporcionarà i subvencionarà tants autocars com calguin per totes les persones que s’apuntin. El cost del trajecte La Selva-Barcelona serà de cinc euros per persona anar i tornar.

No es sap encara quants autocars hi haurà ni els llocs des d’on sortiran, perquè això depèn de vosaltres i de les persones que us hi apunteu. Els Centres de Primària de Sils també s’estan organitzant. Us demanem, doncs, que si hi esteu interessats, ens escriviu per començar a posar fil a l’agulla a l’organització…

Per apuntar-vos cal emplenar la butlleta adjunta i retornar-la al Centre. Ens posarem en contacte amb vosaltres per tal que efectueu el pagament.

14 JUNY CERCAVILA

Heu de tenir en compte que els menors han d’anar al càrrec d’un adult responsable.

Podeu trobar més informació a la web http://www.somescola.cat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s