Publicat en Activitats, Notícies

SER, ESTIMAR I APRENDRE: EL COMIAT DE LA 3ra. PROMOCIÓ DE L’INSTITUT

raw

Amb aquestes paraules claus i profundes, la nostra estimada Directora va encaminar els nostres joves cap al seu futur, en l’emotiu acte de comiat de la 3a promoció de l’Institut que es va fer el passat dijous, a Laguna.

CLIQUEU I PODEU ACCEDIR A TOTES LES FOTOS DE L’ACTE

Tota la comunitat educativa va estar al costat dels alumnes de 4t per acompanyar-los en aquest bonic acte de comiat, on a més d’un ens va caure la llagrimeta malgrat no tinguessim fills que es graduessin.

L’ampa també hi varem ser, com aquests darrers anys, preparant l’espai, la decoració i organitzant el pica-pica final amb el menjar que les famílies de 4t van portar per compartir. L’ampa també  va aportar les begudes i el cocktail sense alcohol que va agradar tant i quan va acabar l’acte ens varem quedar a recollir-ho tot. Fem un esment especial a la Mònica que va treballar de valent perquè la sala quedés tant preciosa. També estem molt orgullosos de la Merche i en Claudio que van pujar a l’escenari com a pares de 4t per fer el bonic discurs de comiat, us trobarem a faltar!

brigada decoració pom mònica brigada picapica clàudio i merche discurs pares

cocktail bar1 bar2 bar3 jali jali 2 jali jali

Seguint el discurs de la Iolanda  us encomanem a vosaltres joves, que marxeu, a descobrir una altra etapa de la vostra vida,  sense deixar mai :

– de SER,  ser per vosaltres mateixos, a ser individus únics, especials, diferents;

– d’ ESTIMAR, a estimar-vos tal com sou, a estimar els altres perquè us retornarà amb estima, a estimar tot allò que faciu amb intensitat,…;

– i d’APRENDRE, a tenir curiositat sobre el que us envolta, a voler saber més, a cercar les diferents veritats perquè pogueu triar la vostra i ningú pugui decidir ni pensar per vosaltres.

Endavant i que tingueu molt bona sort!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s