Publicat en Escola de pares i mares - SLOF, Formació famílies, Notícies

PREINSCRIPCIONS A L’ESCOLA DE PARES I MARES PER AL CURS 2014-2015

Imatge

El Servei Local d’Orientació Familiar, impulsat pel Servei d’Acció Social de la Diputació de Girona com a programa d’orientació i assessorament a pares i mares, i gestionat per ajuntaments de les comarques gironines. Aquest programa dóna moltes eines i recursos a les famílies, per tal d’encarar el gran repte de l’educació dels fills i filles, amb l’objectiu d’incrementar la qualitat de vida familiar.

Aquest programa de suport a les famílies i a les polítiques municipals en l’àrea d’atenció a les persones és gratuït, finançat per la Diputació de Girona.

Les famílies que estiguin interessades en participar en l’Escola de Mares i Pares s’hi han de preinscriure entre el 2 i el 20 de juny de 2014 a través d’aquest apartat del seu apartat web: http://www.slofdiputaciogirona.cat/?page_id=1580

Un cop fetes les preinscripcions, la Diputació de Girona concedirà el servei a aquells municipis amb més inscrits, d’acord amb la distribució territorial dels grups i la valoració del servei en exercicis anteriors.

US APUNTEU?

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s