ACTIVITATS

rt aactivitats

Les activitats que promovem i  estan definides als nostres estatuts son:

• Donar suport i assistència als membres de l’Associació i, en general, als pares i mares dels alumnes, tutors i tutores, professorat i alumnat del centre i els seus òrgans de govern i de participació, en tot allò que fa referència a l’educació dels seus fills i filles i, en general, de tot l’alumnat matriculat al centre.
• Promoure la participació dels pares i mares en la gestió del centre.
• Assistir als pares i mares en l’exercici del seu dret a intervenir en el control i la gestió del centre quan sigui sostingut amb fons públics.
• Promoure la representació i la participació dels pares i mares en els Consells Escolars dels centres públics i concertats i altres òrgans col·legiats.
• Facilitar la col·laboració del centre en àmbits social, cultural, econòmic i laboral de l’entorn.
• Col·laborar en les activitats educatives del centre i cooperar amb el Consell Escolar en l’elaboració de directrius per a la programació d’activitats complementàries, extraescolars o de serveis.
• Promoure les activitats de formació dels pares i mares, tant des del vessant cultural com de l’específic de responsabilització en l’educació familiar.

 

SUPORT PROJECTE EDUCATIU

L’AMPA dona suport  a nivell logísitc i fins i tot personal a alguns tallers i projectes emmarcarts dins del projecte educatiu del Centre. També financem econòmicament aquelles millores que el Centre necessita, comprant material o mobiliari necessari per millorar la qualitat educativa del Centre.

L’AMPA participa també de la Comissió de Projectes Educatius. Aquesta està formada per mares i/o pares de la junta de l’AMPA i per representats del Claustre de professors de l’institut per tal d’enriquir el Projecte Educatiu del Centre donant una visió externa, fent suggeriments i col·laborant en la seva aplicació si s’escau, a través de la participació en determinades activitats. Més informació: comissió projecte educatiu. Qualsevol persona que estigués interessada en participar-hi cal que es posi en contacte amb nosaltres.

 

SUPORT MILLORES DE CENTRE

Un dels objectius de l’AMPA és donar suport econòmic i de gestió a millores necessàries per al Centre, dotant-lo de materials i infraestructures.

Cada any es destinen una sèrie de projectes per que els nostres joves gaudeixin d’un Centre Escolar millor.

S’ha invertit i es seguirà invertint anualment en diferents necessitats del Centre, o sigui que reverteix en tots els nostres alumnes. Aquestes necessitats van des de llibres d’aula a despeses de subministrament, materials de laboratori, mobiliari, equipament audiovisual i especialment s’ha equipat el pati amb ombra, taula de tennis taula o altres materials esportius i de lleure…

 

ACTIVITATS SOCIALS I SERVEIS

Un dels objectius de la nostra AMPA és participar de les festes i esdeveniments que s’organitzin dins del propi Centre i també en el nostre territori (en especial els muncipis de Sils i Riudarenes), que fomentin la cohesió, la unió i col·laboració entre altres entitats i sectors. Creiem que aquesta participació permet afavorir el sentiment de pertinença tant de pares com de fills a la nostra comunitat i a la vegada ens permet també donar-nos a conèixer als altres.

Alguns dels esdeveniments que l’AMPA  ha anat participant i que, segons el curs, va seguint participant són els següents:

– Jornades de portes obertes

– Carnestoltes

– Halloween

        – Playback Marató TV3

– Festa de graduació

– Dinars de germanor

– Viatge d’intercanvi dels diferents cursos

– Esmorzars dels divendres en suport al viatge de fi de curs de 4rt d’ESO

 

– Sortides a Selva Aventura, etc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s