Fi de curs

Avui es tanca una etapa plena de records, emocions, alegries i tristeses viscudes amb els nostres amics, mestres i familiars.

Per a alguns serà un pas més en el seu decurs en el nostre institut i passat l’estiu ens retrobarem de nou. Per a d’altres serà un comiat més llarg però sempre amb un “A reveure!” i amb els ulls i els cors esperançadors i il.lusionats pel nou camí a recòrrer en un altre lloc, lluny del nostre institut però sempre amb el record d’aquests moments viscuts en aquest curs 2017-2018!

Projecte 3r ESO: Sopar solidari

Un altre any més, els alumnes de 3r d’ESO del nostre institut ens han tornat a sorprendre molt gratament organitzant el sopar solidari per recollir diners per a Càrites de Sils.

Des de l’AMPA volem felicitar a tots els nostres nois i noies per haver demostrat una vegada més la seva solidaritat i la seva part més humana i també als professors i voluntaris que han ajudat a fer que això fos possible.

També volem agrair a totes aquelles persones que aquella tarda-nit varen fer possible que el projecte d’aquells nois i noies fos realitat… MOLTES GRÀCIES!

Us deixem l’enllaç a la web de l’institut a on podreu veure algunes de les imatges d’aquest acte solidari.

 

 

Intercanvi -Exchange Sils-Vantaa (Finland) curs 2017-2018

Alguns alumnes de 4rt. ja han gaudit del primer intercanvi amb alumnes de l’Institut de Vantaa a Finlàndia i el qual ha estat tot un èxit. Al maig, es realitzarà la segona part d’aquest intercanvi en la qual rebrem la visita dels finlandesos a casa nostra.

 

Us deixem enllaç a la web del nostre institut a on veure algunes imatges de l’experiència a Finlàndia.

 

Intercanvi – Exchange Sils-Vantaa (Finland)

 

Programa Crèixer en família 12-16 anys

Hola!

us comuniquem que des de la Generalitat de Catalunya, ens han concedit el Programa Crèixer en Família 12-16 anys i us convidem a participar en les diferents trobades que es portaran a terme.
Us adjuntem pòster i trítpic així com us passem les dates en que tindran lloc les següents trobades a l’Institut de Sils, els dijous, de 19 a 21h:
14/12/17
11/1/18
18/1/18
25/1/18
8/2/18
15/2/18
Us animem a venir i a fer-ne difusió!!!
Moltes gràcies!

Èxit de la I Caminada Solidària

La I Caminada Solidària organitzada pel nostre institut i l’AMPA ha estat tot un èxit i volem donar les gràcies a totes les persones que hi varen assistir tant com a organitzadors com a participants. El vostre gest us honora com a persones.

Us deixem un vídeo penjat a les nostres xarxes sobre com va anar aquest acte solidari.

 

 

Caminada solidària

Aquest diumenge, l’AMPA i l’Institut organitzem una cursa-caminada popular per l’entorn de Sils. Farem un recorregut de set quilòmetres i acabarem amb una botifarrada al pati de l’institut.

La participació implica una aportació de 2€ en benefici de les víctimes de l’atemptat a Somàlia d’aquest cap de setmana.

Hi som tots convidats!!!!

 

QUEDAREM A LES 9h del matí davant l’institut.

Desde l’Ampa ens sumem a la vaga que tindrà lloc demà dia 3 d’octubre com a resposta a la situació viscuda ahir a Catalunya.

Benvinguts al nou curs 2017-2018

I amb la motxilla preparada, mirem amb il.lusió un nou curs que comença.

Per a uns, l’inici de una nova etapa, per d’altres la continuïtat d’un camí iniciat i per d’altres el final d’un recorregut començat fa uns anys. Però per a tots, el retrobament de coneguts, la curiositat de conèixer gent nova i sobretot crèixer com a persones que, poc a poc, van deixant de ser infants per a convertir-se en adolescents i futurs homes i dones. Uns adolescents més rics en valors, qualitats i actituds i més savis en experiències i coneixements.

I en tot aquest camí, nosaltres com a pares i mares i resta de familiars i amics junt amb els professors i altres persones vinculades amb l’institut, orgullosos de poder acompanyar-los en aquesta nova aventura, en aquest nou viatge.

 

 

BENVINGUTS AL NOU CURS 2017-2018!!!!